LIVESTREAMING

FORDELE VED EN LIVEUDSENDELSE

At lave en liveudsendelse har en lang række fordele. Den største er, at du kan ramme en langt større og bredere målgruppe end ellers.

Forestil dig, hvis en kommune afholder et borgermøde en tirsdag aften kl. 19:00 i det lokale forsamlingshus. Det er altid Tordenskjolds soldater, der møder op. Dem der har tiden til at møde op, og som ikke kan prioritere en babysitter til børnene for at kunne møde op. Livestreamer kommunen samtidig borgermødet kan børnefamilierne se med og få svar på deres spørgsmål hjemmefra. Eller de kan se udsendelsen on-demand senere på aftenen. På samme måde kan du nå ud til en målgruppe, du ellers ikke ville ramme. 

Min måde at lave direkte udsendelser på har også en lang række fordele. Den største er, at jeg er enormt effektiv og fleksibel. Vi kan i princippet lave udsendelser hvor som helst. Det behøver ikke nødvendigvis være fra en kedelig foredragssal, men det kan være foran jeres hovedbygning med en flot natur som baggrund. Det er kun fantasien, der sætter grænserne, så tøv ikke med at kontakte mig, så finder vi en løsning, der passer jer.

Play Video

VIDEOPRODUKTION

Som erfaren fotograf kan jeg også hjælpe jer med videoproduktion. Det kan være, I skal have skudt en ny profilvideo af virksomheden eller optaget et eller flere interviews. Videooptagelse kan vi også bruge, når vi laver en livestreaming. For eksempel en dronevideo til at starte liveudsendelsen op med. Der er masser af muligheder, og jeg tager gerne en snak med dig om, hvilken en der passer bedst til jer.

KONTAKT MIG

+45 29 21 50 91 eller ladu@weststream.dk