LIVESTREAMING

MINE KUNDER

Om et arrangement skal være fysisk eller virtuelt er ikke længere et enten/eller. Det er et både/og.

KONTAKT MIG

TESTIMONIALS

"Jeg tænker, der er rigtig mange, der kan få glæde af det, du kan, fordi du er utrolig professionel at arbejde sammen med.

Du er fleksibel, og at du både er fotograf og journalist gør, at du også er god at sparre med. Så hvis man har brug for at få lavet en liveudsendelse, så kan man hurtigt få gavn af at kontakte dig."
Anine Kirk Todsen
Direktionssekretær, LandboSyd
Play Video
Play Video
”Jeg har svært ved at forestille mig nogen, der ikke vil kunne få noget godt ud af det, du kan. Det produkt, vi har fået fra dig, har været meget professionelt. Hvis det er, at man vil profilere sig selv udadtil, så kan du noget særligt”
Erik Uldall Hansen
Viceborgmester i Aabenraa Kommune

FORDELE VED EN LIVEUDSENDELSE

At lave en liveudsendelse har en lang række fordele. Den største er, at du kan ramme en langt større og bredere målgruppe end ellers.

Forestil dig, hvis en kommune afholder et borgermøde en tirsdag aften kl. 19:00 i det lokale forsamlingshus. Det er altid Tordenskjolds soldater, der møder op. Dem der har tiden til at møde op, og som ikke kan prioritere en babysitter til børnene for at kunne møde op. Livestreamer kommunen samtidig borgermødet kan børnefamilierne se med og få svar på deres spørgsmål hjemmefra. Eller de kan se udsendelsen on-demand senere på aftenen. På samme måde kan du nå ud til en målgruppe, du ellers ikke ville ramme. 

Min måde at lave direkte udsendelser på har også en lang række fordele. Den største er, at jeg er enormt effektiv og fleksibel. Vi kan i princippet lave udsendelser hvor som helst. Det behøver ikke nødvendigvis være fra en kedelig foredragssal, men det kan være foran jeres hovedbygning med en flot natur som baggrund. Det er kun fantasien, der sætter grænserne, så tøv ikke med at kontakte mig, så finder vi en løsning, der passer jer.

VIDEOPRODUKTION

Play Video

Som erfaren fotograf kan jeg også hjælpe jer med videoproduktion. Det kan være, I skal have skudt en ny profilvideo af virksomheden eller optaget et eller flere interviews. Videooptagelse kan vi også bruge, når vi laver en livestreaming. For eksempel en dronevideo til at starte liveudsendelsen op med. Der er masser af muligheder, og jeg tager gerne en snak med dig om, hvilken en der passer bedst til jer.

KONTAKT MIG

+45 29 21 50 91 eller ladu@weststream.dk