WestStream

Referencer

Jørgen Leth

Det kneb lidt med udtalen af efternavnet, da jeg hjalp Jørgen Leth med lyden til sin digtoplæsning “De lægger ord i min mund” på Facebook Live.

Rødding Højskole

“På Rødding Højskole benyttede vi os af Weststream i forbindelse med et virtuelt grundlovsmøde. Vi havde Martin Krasnik som taler og havde reklameret bredt for at nå ud til så mange mennesker som muligt. Derfor var det ekstra vigtigt at teknikken kørte smurt. Det gjorde den!

Lars leverede et super professionelt stykke arbejde og jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger 

PS: Det er ikke sidste gang vi benytter os af Weststream

Agrocura A/S

“Du får de bedste anbefalinger fra Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S
Vi har været meget tilfredse dit arbejde – tak for godt samarbejde indtil videre 

Rigsspillemand Peter Uhrbrand

“I Sønderho på Fanø har vi lige afsluttet et omfattende LiveStream musik-projekt i uge 20 – ‘Sönderho By Night’. Det var et temmelig komplekst arr. med mange skift og besværlig lyssætning. Lars Düwel / WestStreamDK klarede opgaven på flotteste vis, og vi ‘will be back’ – som vi si’r her i Sønderho – og takker Lars Düwel med

Rikke Egholm Ravn, sanger

“Vi havde fornøjelsen af at have Lars Düwel og WestStream DK med på en koncert med vores duo The Leadsingers fra Fanø Bryghus… Med et simpelt, men prof set-up, fik han det til at tage sig rigtig godt ud på skærmen, både i lyd og billede. Det var fedt at overlade teknikken i Lars’ hænder og vi vil til enhver tid anbefale ham. Derudover er han superrar og hyggeligt selskab  The Leadsingers er fans!!”