WestStream

Hvad kan jeg tilbyde

Facebook Live

En seer er i dag vant til at blive talt til, når han eller hun sætter sig foran fjernsynet for at se en direkte udsendelse. Med Facebook Live kan du give seeren en følelse af at blive talt med. Det er helt unikt og giver dem muligheden for at stille et spørgsmål til dem, der er på skærmen. Som fx da AGF brugte WestStream til at sende live fra deres første træning efter nedlukningen. Her blev cheftræner David Nielsen interviewet blandt andet med spørgsmål fra fansene ude bag skærmen.

Afspil video
Afspil video

Webinar

Med WestStream har du muligheden for at få optaget et professionelt webinar, som du kan sende ud til dine kunder. Enten som en videoproduktion eller som en direkte udsendelse, hvor de kan stille spørgsmål undervejs. Det benyttede fondsmæglerselskabet Agrocura sig af under coronakrisen, hvor vi sammen optog syv webinarer, der blev sendt ud til de betalende kunder.

Koncert

Vil du nå længere ud med din koncert og give hele verden mulighed for at høre med, når du eller dine musikere slår tonen an? Så kan du med fordel benytte dig af mit setup til livestreaming af koncerter. Jeg er selv musiker i min fritid og ved dermed, hvad det kræver for at få lyden til at fungere.

Under coronakrisen sendte jeg seks midnatskoncerter sammen med spillemanden Peter Uhrbrand fra Sønderho på Fanø.

Afspil video
Afspil video

Foredrag

På Grundlovsdag arrangerede Rødding Højskole et livestreamet coronaarrangement på Facebook, hvor Martin Krasnik holdt en tale fra København og tidligere minister Carl Holst talte fra talerstolen. Jeg stod for afviklingen.

Videoproduktion

Skal du have klippet en ny profilvideo til din hjemmeside og de sociale medier? Skal du have lavet en ny CV-video til din jobsøgning? Skal du have lavet noget helt tredje? Så kontakt mig med din idé, og så finder vi sammen frem til en fed løsning! Jeg er uddannet journalist og har altid haft videoproduktion som en stor passion. Som fx. her hvor jeg lavede en trailer for et cykelløb i Sønderjylland

Afspil video

Rådgivning og træning

Vil du selv have muligheden for at gå live på Facebook med en professionel opsætning med flerkamerasproduktion? Skal jeres presseafdeling sættes ind i den her fascinerende verden, så I selv kan gå live, når der er brug for det? Der er uanede muligheder inden for livestreaming, og det kan derfor godt være svært at finde rundt i. Kontakt mig for rådgivning, sparring og træning, så bliver i hurtigt hundredemetermestre i livestream!